Open Site Navigation

PALVELUT YRITYSASIAKKAILLE

Lakiasioissa yrityksillä on tasan yksi vaihtoehto – käyttää ammattitaitoista asiantuntijaa. Autamme asiantuntemuksellamme ja kokemuksellamme yrityksen liiketoiminnan eri vaiheissa. Vaikeissakin, se on tehtävämme.

SJ OmaJuristi -palvelu

SJ OmaJuristi – palvelu on suosittu palvelumme, jossa yritys saa meiltä nimetyn lakimiehen ja koko SJ-tiimin käyttöönsä kiinteällä hinnalla. SJ Oma Juristi -palvelu on erittäin kilpailukykyinen ja käytännöllinen vaihtoehto oman lakimiehen palkkaamiselle.

Yhtiöoikeus

Yhtiöoikeuspalvelumme kattavat neuvonnan ja ongelmanratkaisun yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Avustamme yrityksen perustamiseen ja yhtiönmuodon valintaan liittyvistä kysymyksistä alkaen aina omistajanvaihdoksiin asti.

Yritysjärjestelyt

Autamme yrityksiä yritysjärjestelytilanteet kaikissa vaiheissa suunnittelusta, valmistelusta aina toteuttamiseen asti. Kaikki järjestelyn vaiheet suunnitellaan huolellisesti ja luodaan paras strategia järjestelylle ja vankka pohja tuleviin neuvotteluihin.

Työoikeus

Työoikeus on yrityspalvelujemme keskeisiä osaamisalueita. Lakiasioiden osaaminen on yrityksen toiminnassa kriittisen tärkeää. Modernit ja menestyvät yritykset tiedostavat, että työntekijät ovat yrityksen tärkein resurssi.

Oikeudenkäynnit

Oikeussalissa asenne, ammattitaitoisuus ja kokemus ratkaisevat. Lakimiehillämme on rautaista ammattitaitoa, jolla olemme ansiokkaasti edustaneet asiakkaitamme tuhansissa oikeudenkäynneissä.

Sopimukset

Yrityksen toiminnassa erilaiset sopimukset ovat riskinhallinnan välineitä. Meillä sopimukset yritysten erilaisiin tilanteisiin ovat arkipäivää. Sopimusten laadinta ammattimaisesti sekä taustatietojen ja muotoseikkojen oikeellisuus ovat asioita, joista hyvä sopimus muodostuu.

Meiltä saat apua – varmasti!

Toimistomme on Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Isokatu 30, 4. krs. 401

90100 Oulu

020 7622 546

oulu@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste