Open Site Navigation

YRITYSJÄRJESTELY

Yritysjärjestely hyödyttää liiketoimintaasi vain silloin kun se on hyvin valmisteltu ja toteutettu, olipa kyseessä yritysosto, yrityksen uudelleenjärjestely tai liiketoiminnan myynti. Autamme yritystä aina järjestelyn suunnittelusta ja valmistelusta tarvittavien muutosten toteuttamiseen asti. Kaikki järjestelyn vaiheet suunnitellaan huolellisesti luodaksemme parhaan mahdollisen strategian järjestelylle ja tuleviin neuvotteluihin. Olemme tukenasi koko prosessin ajan ja autamme sen viemisessä sujuvasti parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Me autamme yritystä myös sopimuksen solmimisen jälkeen.

Yritysjärjestelyt

Autamme yrityksiä yritysjärjestelytilanteet kaikissa vaiheissa suunnittelusta, valmistelusta aina toteuttamiseen asti. Kaikki järjestelyn vaiheet suunnitellaan huolellisesti ja luodaan paras strategia järjestelylle ja vankka pohja tuleviin neuvotteluihin.

Meiltä saat apua – varmasti!

Toimistomme on Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Isokatu 30, 4. krs. 401

90100 Oulu

020 7622 546

oulu@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste