Open Site Navigation

ARTIKKELIT

Laki24.palvelusta löytyy sekä kuluttajille että yrityksille tuhansia ilmaisia artikkeleita, joiden avulla tuomme juridiikan nopeasti ja ymmärrettävästi saataville. Lisäämme palveluun ajantasaista oikeuskäytäntöä (KKO, HO), mikä mahdollistaa oikeudellisen asian syvällisemmän ymmärtämisen.

LAKIPUHELIN AUTTAA EDULLISESTI

Lakipuhelin on edullinen asiantuntijapalvelu, joka auttaa sinua lakikysymyksissä. Puheluun vastaa aina lakimies, joka henilökohtaisesti auttaa sinua ongelmissasi. Soitto lakipuhelimeen on tuonut avun jo kymmenientuhansien asiakkaidemme juridisiin kysymyksiin ja ongelmiin.

ASIAKIRJAMALLIT

Laki24.fi -verkkokauppa sisältää yleisimpiä asiakirjapohjia sekä yritysten että yksityisten käyttöön – esimerkiksi kauppakirjapohjia, yrityksen osakassopimuksia, työtodistuksia ja testamentteja. Kaikki asiakirjapohjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia ja niissä on huomioitu kaikki pätevän asiakirjan näkökulmat jokaista yksityiskohtaa myöten. Asiakirjoissa on selkeä sisältö, joka on helposti muokattavissa. Asiakirjat voi ladata maksutta. 

Laki24.fi

Laki24.fi tarjoaa Suomen lakia selkokielellä lakipuhelimen ja kattavan ilmaisen artikkelikirjaston välityksellä – sekä yksityisten että yritysten käyttöön. Palvelusta lataat myös maksutta lakimiesemme laatimia asiakirjapohjia tarpeisiisi.

Meiltä saat apua – varmasti!

Toimistomme on Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Isokatu 30, 4. krs. 401

90100 Oulu

020 7622 546

oulu@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste