top of page

SJ OMAJURISTI

Jokainen yritys tarvitsee lakipalveluja, siitähän me olemme yhtä mieltä. Oman lakimiehen palkkaaminen yrityksen työntekijäksi ei kuitenkaan aina ole houkutteleva eikä edes järkevä vaihtoehto, varsinkaan pienillä yrityksillä. Siksi SJ OmaJuristi on ylivoimainen ratkaisu: se on yrityksenne lakiasioiden luottopakki ja on kuin oma työntekijänne. Siksi se on meidän suosituimpia palvelujamme.

SJ OMAJURISTI TUO PALJON KILPAILUETUA YRITYKSELLE

SJ OmaJuristi tuo yritykselle suoraa kilpailuetua parhaiden käytäntöjen muodossa, suoraan alan huipulta. Lisäksi se on kustannustehokas täsmäase yrityksenne lakiasioiden hoitoon. Sopimukset, työsuhteet, kilpailuoikeus, yhtiöoikeus ja oikeudenkäynnit ja monet muut asiat ovat yritysjuristin erikoisosaamista. Palvelumme sopii kaikenlaisiin tarpeisiin ja kaikenkokoisille yrityksille. SJ OmaJuristin toimeksianto voi olla vuositasolla muutaman sopimusasiakirjan laatimista tai jatkuvaa, jopa viikoittaista lakipalveluiden hyödyntämistä. Palvelu räätälöidään sinulle.

  • Suoraviivainen ja helppo

  • Nimetty lakimies aina käytössänne

  • Valmis toimintamalli

  • Tehokasta: sekä hallinnollisesti, että taloudellisesti

 

SJ OmaJuristi mahdollistaa yrityksellenne täyden keskittymisen omaan liiketoimintaan, ilman huolia vaikeista ja monimutkaisista lakiasioista. Me otamme vastuun lakiasioistanne ja te saatte parasta ja suoraviivaista lakiasiantuntemusta, jolla voitte toimia esimerkiksi myyntineuvotteluissa, kaupankäynnissä, henkilöstöasioissa, sopimusasioissa jne. SJ OmaJuristi on parasta mihin yrityksenne voi lakiasioissa investoida.

NOPEAT RATKAISUT JA TILANTEIDEN ENNAKOINTI

Yritysjuristi on aina oman toimialan asiantuntija ja siksi hallitsee alan strategiat, kulttuurin ja erilaiset käytännöt ja toimintamallit. Nämä poikkeavat merkittävästi eri toimialoittain, joten siksikin SJ OmaJuristi on parempi vaihtoehto kuin yritykseen palkattava ns. yleisjuristi. SJ OmaJuristi toimii tavoitteellisesti yrityksenne strategian ja päämäärien mukaan. Siksi se on palvelu, jota monet asiakkaamme menestyksellisesti käyttävät.

SJ OmaJuristi

Suosittu palvelumme, joka helpoittaa yrityksen arkea ja suoraviivaistaa lakiasioiden hoitamista. SJ OmaJuristi toimii yrityksesi palveluksessa sovitun suunnitelman pohjalta

ja on sitä kautta käytettävissänne aina kun tarve vaatii. Toisin kuin tavallinen lakimiespalvelu, jossa jokainen case ja palvelu pitää erikseen tilata ja räätälöidä.

Kysy lisää:

Soita 020 7622 546 tai laita sähköpostia: toimisto@suomenjuristit.fi

bottom of page