Open Site Navigation

TYÖOIKEUDEN AMMATTILAISET

Työoikeus on yrityspalvelujemme keskeisiä osaamisalueita. Asiakkainamme on lukuisia yrityksiä, joiden työoikeus- ja työlainsäädäntöasioita lakimiehemme hoitavat. Modernit ja menestyvät yritykset tiedostavat, että työntekijät ovat yrityksen tärkein resurssi. Me autamme asiantuntemuksellamme yrityksiä työoikeudellisissa asioissa niiden kaikissa vaiheissa. Niihin kuuluvat työsuhteen aloittaminen, päättäminen sekä työsuhteen voimassaoloaikana tapahtuvat neuvottelut ja sopimusasiat.

ENNAKOIVAA RISKINHALLINTAA

Ammattimaisesti toteutetut työoikeuskäytännöt ovat myös osa yritysten riskinhallintaa, joka parantaa yritysten kestäviä ja liiketoimintaa tukevia ratkaisuja ja vastaavasti ehkäisee riitatilanteiden syntymistä ja mahdollisia oikeudenkäyntejä. Jokainen yritys haluaa voittaa mieluummin markkinoilla kuin oikeussalissa.

Työoikeus yrityksille

Työoikeus on yrityspalvelujemme keskeisiä osaamisalueita. Lakiasioiden osaaminen on yrityksen toiminnassa kriittisen tärkeää. Modernit ja menestyvät yritykset tiedostavat, että työntekijät ovat yrityksen tärkein resurssi.

Meiltä saat apua – varmasti!

Toimistomme on Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Isokatu 30, 4. krs. 401

90100 Oulu

020 7622 546

020 7622 547 (faksi)

oulu@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste