top of page

TYÖOIKEUDEN AMMATTILAISET

Työoikeus on yrityspalvelujemme keskeisiä osaamisalueita. Asiakkainamme on lukuisia yrityksiä, joiden työoikeus- ja työlainsäädäntöasioita lakimiehemme hoitavat. Modernit ja menestyvät yritykset tiedostavat, että työntekijät ovat yrityksen tärkein resurssi. Me autamme asiantuntemuksellamme yrityksiä työoikeudellisissa asioissa niiden kaikissa vaiheissa. Niihin kuuluvat työsuhteen aloittaminen, päättäminen sekä työsuhteen voimassaoloaikana tapahtuvat neuvottelut ja sopimusasiat.

ENNAKOIVAA RISKINHALLINTAA

Ammattimaisesti toteutetut työoikeuskäytännöt ovat myös osa yritysten riskinhallintaa, joka parantaa yritysten kestäviä ja liiketoimintaa tukevia ratkaisuja ja vastaavasti ehkäisee riitatilanteiden syntymistä ja mahdollisia oikeudenkäyntejä. Jokainen yritys haluaa voittaa mieluummin markkinoilla kuin oikeussalissa.

Työoikeus yrityksille

Työoikeus on yrityspalvelujemme keskeisiä osaamisalueita. Lakiasioiden osaaminen on yrityksen toiminnassa kriittisen tärkeää. Modernit ja menestyvät yritykset tiedostavat, että työntekijät ovat yrityksen tärkein resurssi.

bottom of page