top of page

OIKEUDENKÄYNTI

Oikeussalissa asenne, ammattitaitoisuus ja kokemus ratkaisevat. Lakimiehillämme on nämä ominaisuudet, jonka vuoksi olemme ansiokkaasti edustaneet asiakkaitamme tuhansissa oikeudenkäynneissä. Lakimiehemme osaavat lainsäädännön, käytännöt ja tuomioistuimen tavat. He auttavat prosessin maaliin ja huolehtivat asiakkaan oikeusturvan toteutumisesta, oli kyse sitten sovintoratkaisusta tai oikeudenkäynnistä. Oikeudenkäynneissä korostuu asiakaspalvelu – asiakas on tietoinen jokaisesta oikeudenkäynnin vaiheesta, asiakas nukkuu yöt levollisesti ja lakimies tekee kaikkensa asiakkaan etujen puolustamiseksi.

OIKEUDENKÄYNTIKULUT JA OIKEUSTURVAVAKUUTUS

Oikeudenkäynti aiheuttaa kuluja ja sisältää myös erilaisia mahdollisuuksia ja riskejäkin. Me selvitämme aina yrityksenne puolesta mahdollisuudet oikeudenkäyntikulujen turvaamiseen oikeusturvavakuutuksesta. Kaikki nämä selvitämme asiakkaan kanssa tarkkaan läpi ennen jokaisen menettelyn aloitusta. Näin asiakkaamme pysyvät ajan tasalla, mitä oikeusprosessissa tulee tapahtumaan ja mihin se mahdollisesti johtaa. Tällöin molemmilla osapuolilla, sekä lakimiehillämme, että asiakkaallamme, on yhteinen ja selkeä näkemys oikeidenkäynnin tai riidanratkaisun toimintatavoista.

Oikeudenkäynnit

Oikeussalissa asenne, ammattitaitoisuus ja kokemus ratkaisevat. Lakimiehillämme on rautaista ammattitaitoa, jolla olemme ansiokkaasti edustaneet asiakkaitamme tuhansissa oikeudenkäynneissä.

bottom of page