Open Site Navigation

Suomen Juristit Oy ja ystävällinen ja empaattinen Johanna Majava on ammattitaitoisesti ja tehokkaasti auttanut minua ja perhettäni eri asioissa. Johannaan on aina voinut turvautua ja hän on toiminut määrätietoisesti kohti hyvää loppuratkaisua ystävällisesti ja meitä tukien.

G.G.

yksityinen asiakas

Johanna hoiti avioeroni; omaisuuden jaotuksen sekä elatusapuasiat todella ammattitaitoisesti riitaisassa erossa. Johannalla on upea kyky löytää loogisuus monimutkaisistakin asioista ja kommunikoida lakitekstit ymmärrettävässä muodossa. Johannalla on myös uskomattoman hyvät sosiaaliset kyvyt toimia myös yritystahojen kanssa tarpeen vaatiessa. Ystävällinen ja varma ohjaus toi rauhaa kovin myrskyisään tilanteeseen. Saimme neuvoteltua kaikki todella hyvin loppuun asti ilman tuomarin apua. Voin suositella
Suomen Juristien palveluja 100%.

Saija P.

yksityinen asiakas

Johannan erityisosaamiseen lukeutuvat erilaiset siviiliasiat, jonka lisäksi häneltä löytyy vahvaa osaamista myös työoikeuden, sopimus- ja vahingonkorvausoikeuden, kuluttajansuojan sekä perheoikeuden alalta. Johannalta sujuvat myös usean eri oikeudenalaan osuvat perusoikeudelliset kysymykset. Lisäksi Johannan ammatillinen mielenkiinto kohdistuu asunto- ja kiinteistöoikeuteen.

 

Johanna omaa loistavat ihmissuhdetaidot, jotka takaavat sen, että hänen kanssaan asiakkaan on mukava hoitaa hankaliakin asioita. Johannan tapa työskennellä on ihailtavaa, sillä hän hoitaa tehtävänsä asiakaslähtöisesti ja aina asiakkaan etua vaalien. Hänellä on vahva osaaminen monesta oikeudenalasta.

Puh. 044 208 5535

johanna.majava@suomenjuristit.fi

Aleksanterinkatu 48, 00100 Helsinki

JOHANNA MAJAVA

Lakimies, OTM

Turun yliopisto

Johanna on kokenut riidanratkaisun ammattilainen, joka on erittäin pidetty asiakkaiden ja kollegoiden kesken. Johanna hoitaa laajasti toimeksiantoja pääasiassa siviilipuolella mutta myös rikosasioiden hoitaminen luonnistuu.

Meiltä saat apua – varmasti!

Meillä on toimistot Helsingissä ja Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Kirkkokatu 21 B (3. krs)

90100 Oulu

020 7622 546

020 7622 547 (faksi)

oulu@suomenjuristit.fi

Helsinki

Aleksanterinkatu 48

00100 Helsinki

020 7622 542

020 7622 543 (faksi)

helsinki@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste