top of page

Vuosien mittaan Suomen Juristien palvelu on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Arvostamme hyvää tavoitettavuutta ja olemmekin saaneet nopeaa ja kattavaa konsultointiapua kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyen. On helppo soittaa ja kysyä, aina saa vastauksen. Erityiskiitos Samuli ja Juho! Olemme myös suositelleet heidän palvelujaan omille asiakkaillemme.

 

Miia Halme

Aure Kodit Oy

Suomen Juristit Oy:ltä ja Samulilta saamamme palvelu on ollut hyvää, nopeaa ja joustavaa. On tärkeää, että kumppanimme ymmärtää bisnestämme, asioihin tartutaan ripeästi ja ammattimaisesti.

Jorma Paaso

Toimitusjohtaja, Rakennuspalvelu Jopera Oy

Samulin ja Suomen Juristit Oy:n henkilöstön kanssa on ollut miellyttävä asioida ja palvelu on ollut ammattitaitoista ja joutuisaa.

 

Antti Riekki​

Toimitusjohtaja, RAP Rakennus Oy

Selkokielinen, ihmisläheinen ja ammattitaitoinen lakipalvelu, jossa inhimillisyys, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus ovat kaikessa keskusteluissa läsnä.

Aleksi Huhtala

Toimitusjohtaja, Arkkikaluste Oy

Samuli on erikoistunut asumisen juridiikkaan ja toiminut koko lakimiesuransa ajan erilaisissa asunto- ja kiinteistönkauppaan sekä rakentamiseen ja asumiseen liittyvän juridiikan parissa. Samuli on uransa aikana hoitanut menestyksekkäästi sekä yritysten että yksityishenkilöiden riitoja. Näiden lisäksi Samulilla on vankka kokemus oikeudellisista vastuukysymyksistä kiinteistönvälitystoiminnassa, ja hän toimiikin lukuisten alan toimijoiden neuvonantajana.

 

Samuli on toiminut myös korvaamattomana neuvonantajana ja tukipilarina monien startup- yritysten luomisessa ja kehittämisessä.

 

Samuli jakaa ajatuksiaan näihin asioihin liittyen LAKI24.FI -sivuilla, josta pääset lukemaan hänen asiantuntija-artikkeleitaan asunto- ja kiinteistöoikeuteen liittyen.

Puh. 020 7622 440

samuli.mikkonen@suomenjuristit.fi

Isokatu 30, 4. krs. 401, 90100 Oulu

SAMULI MIKKONEN

Osakas, OTM

Lapin yliopisto

Samuli on toiminut juristina meillä vuodesta 2012 alkaen. Samulin erityisosaaminen kohdistuu asunto- ja kiinteistökauppaan sekä rakentamiseen liittyviin riita-asioihin. Tämän lisäksi Samulin osaamiseen lukeutuu vankka kokemus oikeudellisista vastuukysymyksistä kiinteistönvälitystoiminnassa, ja hän toimiikin lukuisten alan toimijoiden neuvonantajana.

Samulin artikkeleita, postauksia ja ajatuksia
bottom of page