Open Site Navigation

Lähellä sydäntä on myös yritysjuridiikka, joka on hänen vahvaa osaamisaluettaan. Jere hoitaa menestyksekkäästi muun muassa sopimusoikeudellisia ja riitaisia toimeksiantoja. Lisäksi Jerellä on pitkä kokemus yksityishenkilöiden toimeksiannoista ja rikosasioiden oikeudenkäynneistä.

 

Pitkän kokemuksensa ja lujan ammattitaitonsa ohella Jere on erittäin pidetty henkilö. Hänen vahva läsnäolonsa ja erinomaiset esiintymistaitonsa ovat taanneet lukuisia onnistumisia oikeudenkäynneissä ja neuvottelutilanteissa. Jerellä on myös erinomainen taito ymmärtää asiakkaan tarpeita, jonka vuoksi lopputulos on aina asiakkaalle paras mahdollinen. Tämän puolesta puhuvat myös pitkät asiakassuhteet.

Puh. 020 7622 545

jere.reinikainen@suomenjuristit.fi

Kirkkokatu 21 B (3.krs), 90100 Oulu

JERE REINIKAINEN

Toimitusjohtaja, osakas, OTM

Lapin yliopisto

Jere on yksi yrityksemme perustajaosakkaista. Tämän lisäksi Jere toimii toimitusjohtajan roolissa ja hän hoitaa toimeksiantoja ympäri Suomea. Erinomaisen lakimiehen Jerestä tekee hänen pitkä kokemuksensa ja ammattitaitonsa erityisesti riitojen ratkaisussa ja oikeudenkäynneissä. Jeren ydinosaamista ovat rakentamiseen liittyvät toimeksiannot, kuten urakka-, kiinteistö- ja asuntokauppariidat.

Meiltä saat apua – varmasti!

Meillä on toimistot Helsingissä ja Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Kirkkokatu 21 B (3. krs)

90100 Oulu

020 7622 546

oulu@suomenjuristit.fi

Helsinki

Aleksanterinkatu 48

00100 Helsinki

020 7622 542

helsinki@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste