Open Site Navigation

VELAT JA ULOSOTTO

Meiltä löydät pitkän linjan ammattilaiset insolvenssioikeuden eri osa-alueiden hoitoon. Autamme yksityishenkilöitä velkomukseen liittyvissä mahdollisissa riita-asioissa ja laadimme asiakkaan (ja velkojan) edun kannalta parhaan mahdollisen etenemistavan asioiden järjestelyyn. Mikäli velkomusasiat etenevät käräjäoikeuteen asti, olemme prosessissa mukanasi alusta loppuun. Olemme erikoistuneet yksityishenkilöiden velkomusasioiden lisäksi myös yritysten yrityssaneerausmenettelyihin ja konkurssipesien pesänhoitoon. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus ja tietotaito, joten voit luottaa meihin ikävienkin asioiden suhteen.

Velat ja ulosotto

Joskus elämässä tulee eteen tilanteita, joissa velkojen maksaminen viivästyy hetkellisesti tai kokonaan. Olemme Suomen Juristeilla erikoistuneet esimerkiksi velkakirjojen laadintaan, velkojen vanhenemisaikoihin sekä viivästysseuraamuksiin liittyvien haasteiden ratkaisemiseen.

Meiltä saat apua – varmasti!

Toimistomme on Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Isokatu 30, 4. krs. 401

90100 Oulu

020 7622 546

oulu@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste