Open Site Navigation

LUOTETTAVASTI TUKENASI KAIKISSA VAIHEISSA

Me Suomen Juristit autamme asiantuntemuksellamme yksityisiä henkilöitä työoikeudellisissa asioissa niiden kaikissa vaiheissa. Näihin kuuluvat työsuhteen aloittaminen, päättäminen sekä työsuhteen voimassaoloaikana tapahtuvat sopimusasiat. Saat osaavaa neuvoa työ- ja palvelusuhteisiin liittyvissä kysymyksissä tai erimielisyyksien ratkaisussa. Haluamme osaltamme ennalta ehkäistä työelämässä mahdollisten riitatilanteiden syntymistä ja oikeudenkäyntejä. Meiltä saat apua niin pieniin kuin isoihinkin työoikeudellisiin ongelmiin ja toimimme luotettavana kumppanina oikeudellisten kysymysten, työpaikan muutostilanteiden sekä työturvallisuusasioiden neuvonnassa. Haluamme edistää tehokkaiden ratkaisujen tekemistä ja löytää sovinnon asiakkaan ja työnantajan edun turvaamiseksi.

Työoikeus yksityisille asiakkaille

Työt ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme. Monella voi olla kokemusta useista eri työsuhteista mutta tästä huolimatta esimerkiksi työntekijän velvollisuuksiin, työehtosopimuksiin ja lomautuksiin liittyvät asiat voivat olla epäselviä — me autamme. 

Meiltä saat apua – varmasti!

Meillä on toimistot Helsingissä ja Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Kirkkokatu 21 B (3. krs)

90100 Oulu

020 7622 546

020 7622 547 (faksi)

oulu@suomenjuristit.fi

Helsinki

Aleksanterinkatu 48

00100 Helsinki

020 7622 542

020 7622 543 (faksi)

helsinki@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste