Open Site Navigation

Power-Deriva Oy on energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö. Suomen Juristit Oy ja Mikko Saari on hoitanut yhtiömme asioita yli 10 vuotta. Mikko on laatinut mm. yhtiöllemme sijoituspalvelua koskevan toimiluvan, ollut mukana yritysjärjestelyissä sekä konsultoinut
meitä sopimusjuridiikkaan liittyvissä asioissa. Mikolla on vahva kaupallinen näkemys juridiikan lisäksi, minkä vuoksi arvostamme tätä kumppanuutta erittäin korkealle.

Harri Tiittanen

Toimitusjohtaja, Power-Deriva Oy

Mikko on meidän pitkäaikainen kumppani. Mikko sparraa juridisissa asioissa ja hoitaa yhtiömme sopimusasioita. Meille on tärkeää, että juristimme hoitaa tehtävät ajallaan ja on mielellään askeleen edellä. Olemme erittäin tyytyväisiä Mikon työskentelyyn ja hänen korkeaan laatustandardiin kaikissa asioissa.

Jyrki Aittola

Toimitusjohtaja, Idea ja Tuotanto Wolt Oy

Suomen Juristit Oy:n lakimies Mikko on hoitanut yhtiömme asiat alusta alkaen. Hänellä on todella laaja-alainen osaaminen yritysjuridiikkaan ja yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Yhtiömme tarvitsee lisäksi luotettavan juristin, joka työskentelee yhtiömme arvojen mukaisesti. Voin suositella Mikkoa vilpittömästi, mikäli tarvitsette superhyvää palvelua ja timanttista osaamista.

Petri Makkonen

Toimitusjohtaja, Lomallo Oy

Mikon vahvat litigointi- ja neuvottelutaidot korostuvat erityisesti asunto- ja kiinteistökauppariidoissa sekä urakkariidoissa, joissa hän onkin edustanut ansiokkaasti niin taloyhtiöitä kuin asunnon ostajia ja myyjiä.

 

Mikko hoitaa laaja-alaisesti yritysten sopimusasioita, yritysjärjestelyjä sekä työoikeuteen liittyviä neuvonantoja ja riidanratkaisuja tuomioistuimissa. Työssään hän on äärimmäisen tarkka, ja huolehtii aina päämiehensä eduista tinkimättömällä otteellaan.

 

Mikko tekee kaikkensa asiakkaansa etujen puolustamiseksi tai juttujen voittamiseksi, joka näkyy hänen yksityiskohtaisessa valmistautumisessaan oikeudenkäynteihin sekä toimeksiantoihin.

Puh. 020 7622 442

mikko.saari@suomenjuristit.fi

Aleksanterinkatu 48, 00100 Helsinki

MIKKO SAARI

Osakas, OTM, KTM, lakimies

Lapin yliopisto, Vaasan kauppakorkeakoulu

Mikko on yksi yrityksemme perustajaosakkaista. Mikko on liikejuridiikan ja riidanratkaisun ammattilainen ja hänellä on takanaan yli 15 vuoden kokemus. Mikon hoitamat toimeksiannot liittyvät pääsääntöisesti riidanratkaisuun sekä yleisessä tuomioistuimessa että välimiesoikeudessa. Tämän lisäksi Mikko toimii useissa yrityksissä neuvonantajana.

Meiltä saat apua – varmasti!

Meillä on toimistot Helsingissä ja Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Kirkkokatu 21 B (3. krs)

90100 Oulu

020 7622 546

020 7622 547 (faksi)

oulu@suomenjuristit.fi

Helsinki

Aleksanterinkatu 48

00100 Helsinki

020 7622 542

020 7622 543 (faksi)

helsinki@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste