Open Site Navigation

Salmenkorva on kiinnostunut saattamaan asiakkaansa käsi kädessä läpi lainopillisten asioiden. Oikeudenmukainen ja perinpohjainen sekä ennen kaikkea lainoppinut. Täydellinen luottamus.

A.K.

yksityinen asiakas

Tuukka Salmenkorva on avustanut minua perintöoikeudellisissa ja useissa muissa lakiasioissa vankalla asiakaslähtöisellä ammattitaidolla. Voin lämpimästi suositella Salmenkorvan asiantuntemusta, kun tarvitaan inhimillistä otetta ja selkokielistä kommunikointia.

Riku

yksityinen asiakas

Tuukka Salmenkorva on työlleen omistautunut, erittäin asiantunteva ja ihmisläheinen lakimies. Salmenkorva ei ollut kiinteistökauppariidassamme pelkästään tarkka yksityiskohdista, vaan myös motivoitunut ja kykenevä saavuttamaan tehtävät tehdyksi määräaikaan mennessä. Asiakassuhteen aikana olo oli turvallinen ja huomioon otettu. Kaiken kaikkiaan Salmenkorva suoriutui tehtävästään poikkeuksellisen hyvin.

Jari N.

yksityisasiakas

Tuukan päivittäinen työ suuntautuu pitkälti riita- ja rikosasioihin. Tämän lisäksi Tuukan ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiin lukeutuvat asunto- ja kiinteistökauppajuridiikka, erilaiset velkomusasiat, vahingonkorvausoikeudelliset kysymykset ja huoneenvuokra-asiat sekä perheoikeus, kuten avioero-ositukset ja lasten huoltoon, elatukseen ja tapaamisoikeuteen liittyvät kysymykset.

 

Tuukka on lakimies, johon voi luottaa. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat antaneet runsaasti kiitosta hänen ammattimaisesta otteestaan sekä työskentelytavastaan. Tuukalle tärkeitä arvoja ovat luottamuksellisuus, oikeudenmukaisuus ja sovinnollisuus. Tuukalle asiakkaan etujen puolustaminen on ykkösasia.

Puh. 040 091 8109

tuukka.salmenkorva@suomenjuristit.fi

Aleksanterinkatu 48, 00100 Helsinki

TUUKKA SALMENKORVA

Lakimies, OTM

Turun yliopisto

Tuukan osaamisaluetta ovat laajasti erilaiset riita- ja rikosasiat. Hänen erityisenä ammatillisena kiinnostuksen kohteenaan on asunto- ja kiinteistökauppajuridiikka sekä huoneenvuokra-asiat. Tuukka on suorittanut asianajajatutkinnon.

Tuukan artikkeleita, postauksia ja ajatuksia

04.06.2021

01.04.2021

01.04.2021

Meiltä saat apua – varmasti!

Meillä on toimistot Helsingissä ja Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Kirkkokatu 21 B (3. krs)

90100 Oulu

020 7622 546

oulu@suomenjuristit.fi

Helsinki

Aleksanterinkatu 48

00100 Helsinki

020 7622 542

helsinki@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste