Open Site Navigation
Asiakkaamme kertovat

Petri Makkonen

 

Toimitusjohtaja – Lomallo Oy

”Suomen Juristit Oy:n lakimies Mikko on hoitanut yhtiömme asiat alusta alkaen. Hänellä on todella laaja-
alainen osaaminen yritysjuridiikkaan ja yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Yhtiömme tarvitsee lisäksi luotettavan juristin, joka työskentelee yhtiömme arvojen mukaisesti. Voin suositella Mikko vilpittömästi, mikä tarvitsette superhyvää palvelua ja timanttista osaamista.”

G. G.

 

Yksityinen asiakas

”Suomen Juristit Oy ja ystävällinen ja empaattinen Johanna Majava on ammattitaitoisesti ja tehokkaasti auttanut minua ja perhettäni eri asioissa. Johannaan on aina voinut turvautua ja hän on toiminut määrätietoisesti kohti hyvää loppuratkaisua ystävällisesti ja meitä tukien."

Miia Halme

 

Aurea Kodit Oy

”Vuosien mittaan Suomen Juristien palvelu on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Arvostamme hyvää tavoitettavuutta ja olemmekin saaneet nopeaa ja kattavaa konsultointiapua kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyen. On helppo soittaa ja kysyä, aina saa vastauksen. Erityiskiitos Samuli ja Juho! Olemme myös suositelleet heidän palvelujaan omille asiakkaillemme.”

Panu V.

 

Yksityinen asiakas

”Jouduin kesällä 2020 tilanteeseen, jossa tuli tarvetta huoltajuusasioihin erikoistuneelle lakimiehelle. Hyvä ystäväni suositteli ottamaan yhteyttä Anne Liakkaan
Anne on hoitanut koko prosessin huippu ammattitaidolla ja olen voinut alusta saakka luottaa hänen kykyynsä toimia edustajani. Ilman Annen asiantuntemusta ja ammattitaitoa en olisi selvinnyt vaikean asian hoidosta. Suosittelen Annea kaikille joilla tulee tarvetta lakimiehelle huoltajuusasioihin liittyen.”

Harri Tiittanen

 

Toimitusjohtaja – Power-Deriva Oy

”Power-Deriva Oy on energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö. Suomen Juristit Oy ja Mikko Saari on hoitanut yhtiömme asioita yli 10 vuotta. Mikko on laatinut mm. yhtiöllemme sijoituspalvelua koskevan toimiluvan, ollut mukana yritysjärjestelyissä sekä konsultoinut
meitä sopimusjuridiikkaan liittyvissä asioissa. Mikolla on vahva kaupallinen näkemys juridiikan lisäksi, minkä vuoksi arvostamme tätä kumppanuutta erittäin korkealle.”

Jari N.

 

Yksityinen asiakas

Tuukka Salmenkorva on työlleen omistautunut, erittäin asiantunteva ja ihmisläheinen lakimies. Salmenkorva ei ollut kiinteistökauppariidassamme pelkästään tarkka yksityiskohdista, vaan myös motivoitunut ja kykenevä saavuttamaan tehtävät tehdyksi määräaikaan mennessä. Asiakassuhteen aikana olo oli turvallinen ja huomioon otettu. Kaiken kaikkiaan Salmenkorva suoriutui tehtävästään poikkeuksellisen hyvin.”

Antti Vääräniemi

 

Toimitusjohtaja – Invera Oy

Juholta olemme saaneet asiantuntevaa apua ja neuvoa liittyen niin yrityksen sisäisiin sopimuksiin, riskien hallintaan, sekä asiakkaiden kanssa tehtäviin erilaisiin sopimuksiin. Aina yhtä asiantuntevasti ja luotettavasti. Juho on toiminut yhteistyössä kanssamme yrityksemme alkuajoista saakka. Suorittelen.”

Saija P.

 

Yksityinen asiakas

Johanna hoiti avioeroni; omaisuuden jaotuksen sekä elatusapuasiat todella ammattitaitoisesti riitaisassa erossa. Johannalla on upea kyky löytää loogisuus monimutkaisistakin asioista ja kommunikoida lakitekstit ymmärrettävässä muodossa. Johannalla on myös uskomattoman hyvät sosiaaliset kyvyt toimia myös yritystahojen kanssa tarpeen vaatiessa. Ystävällinen ja varma ohjaus toi rauhaa kovin myrskyisään tilanteeseen. Saimme neuvoteltua kaikki todella hyvin loppuun asti ilman tuomarin apua. Voin suositella Suomen Juristien palveluja 100%.”

Antti Riekki

 

Toimitusjohtaja – RAP Rakennus Oy

Samulin ja Suomen Juristit Oy:n henkilöstön kanssa on ollut miellyttävä asioida ja palvelu on ollut ammattitaitoista ja joutuisaa.”

A. K.

 

Yksityinen asiakas

Salmenkorva on kiinnostunut saattamaan asiakkaansa käsi kädessä läpi lainopillisten asioiden. Oikeudenmukainen ja perinpohjainen sekä ennen kaikkea lainoppinut. Täydellinen luottamus.”

Markus Pyrhönen

 

Perustaja – GTW Group Oy

Juhon kanssa toimiminen on ollut helppoa ja ammattimaista. Arvostan nopeaa reagointia ja asioiden saattamista loppuun asti. Olen myös suositellut muille yrittäjille Juhon palveluita.”

Satu

 

Yksityinen asiakas

Anne näkee nopeasti perheen ongelman ytimeen ja osaa aktiivisesti ehdottaa konkreettisia ja toimivia ratkaisuja perheen elämän tasapainottamiseksi. Anne osaa kannustaa asiakastaan pärjäämään käräjäoikeuden istunnossa. Istunnossa Anne pystyy nopeasti ehdottamaan toimivia sopimusratkaisuja.
Anne hoitaa asiat aikataulussa ja hienotunteisesti.”

Jorma Paaso

 

Toimitusjohtaja – Rakennuspalvelu Jopera Oy

”Suomen Juristit Oy:ltä ja Samulilta saamamme palvelu on ollut hyvää, nopeaa ja joustavaa. On tärkeää, että kumppanimme ymmärtää bisnestämme, asioihin tartutaan ripeästi ja ammattimaisesti.”

Tuulia T.

 

Yksityinen asiakas

”Lakimieheni hoiti asiani asiantuntevasti vankalla ammattitaidolla. Hän auttoi ja tuki minua paljon kriisiytyneessä elämäntilanteessa. Yhteistyö hänen kanssaan oli sujuvaa, selkeää ja luotettavaa.”

Jari Vesanen

 

Hallituksen puheenjohtaja – Giggle Oy

Juho on ammattitaidolla ja ripeästi hoitanut mitä erilaisempia tilanteita. Asiointi on luontevaa ja hommat hoidetaan loppuun saakka. Voin suositella”

Satu

 

Yksityinen asiakas

Anne näkee nopeasti perheen ongelman ytimeen ja osaa aktiivisesti ehdottaa konkreettisia ja toimivia ratkaisuja perheen elämän tasapainottamiseksi. Anne osaa kannustaa asiakastaan pärjäämään käräjäoikeuden istunnossa. Istunnossa Anne pystyy nopeasti ehdottamaan toimivia sopimusratkaisuja. Anne hoitaa asiat aikataulussa ja hienotunteisesti.”

Jyrki Aittola

 

Toimitusjohtaja – Idea ja Tuotanto Wolt Oy

Mikko on meidän pitkäaikainen kumppani. Mikko sparraa juridisissa asioissa ja hoitaa yhtiömme sopimusasioita. Meille on tärkeää, että juristimme hoitaa tehtävät ajallaan ja on mielellään askeleen edellä. Olemme erittäin tyytyväisiä Mikon työskentelyyn ja hänen korkeaan laatustandardiin kaikissa asioissa.”

Sanna R.

 

Yksityinen asiakas

Anne hoiti asiat määrätietoisesti edeten ja ottamalla minun huoleni kantaakseen. Hänen toimiessa avustajana ei tarvitse huolehtia yllättävistäkään käänteistä asian tiimoilta, aina hetkessä mukana.”

Aleksi Huhtala

 

Toimitusjohtaja – Arkkikaluste Oy

”Selkokielinen, ihmisläheinen ja ammattitaitoinen lakipalvelu, jossa inhimillisyys, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus ovat kaikessa keskusteluissa läsnä.”

Riku

 

Yksityinen asiakas

Tuukka Salmenkorva on avustanut minua perintöoikeudellisissa ja useissa muissa lakiasioissa vankalla asiakaslähtöisellä ammattitaidolla. Voin lämpimästi suositella Salmenkorvan asiantuntemusta, kun tarvitaan inhimillistä otetta ja selkokielistä kommunikointia.”

Seppo H.

 

Yksityinen asiakas

”Noin viisi vuotta sitten minulla oli tilanne, jossa tarvitsin juristipalveluita läheisen, hyvän ystävän kuolemantapauksen johdosta. Kyseessä oli tähän asti elämäni suurimmasta tragediasta. Asiaani lähti hoitamaan Anne Liakka. Annen iloinen, aurinkoinen olemus ja ennen kaikkea asiaosaaminen , neuvottelutaito on ja ovat jotain sellaista, mihin en ollut tottunut aikaisemmin. Hän huomioi joka tilanteessa asiakkaansa ja toimii täydellisessä yhteistyössä tämän kanssa. Luottamusta ei rakenneta sanoilla, mutta Annen kanssa luottamuksen syntyminen tapahtui ensi tapaamisenyhteydessä. Ja hän sai minut nauramaan, näkemään asiat uudessa valossa, uusilla silmillä. Myös jokaisen pienenkin nyanssin kohdalla.  Ei ihan perinteinen lakimies. Tarmo ja paneutuminen terrieriluokkaa. Tuloksellisesti ja päämäärätietoisesti. Näiden asioiden selvittely on jatkunut näihin päiviin saakka. Ja jatkuu edelleen. Suomen Juristit Oy on Annen tapauksessa onnistunut täydellisesti rekrytoinnissaan. Nykytermein - Jatkoon. Suosittelen. Lämpimästi.”

Meiltä saat apua – varmasti!

Meillä on toimistot Helsingissä ja Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Kirkkokatu 21 B (3. krs)

90100 Oulu

020 7622 546

oulu@suomenjuristit.fi

Helsinki

Aleksanterinkatu 48

00100 Helsinki

020 7622 542

helsinki@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste