Open Site Navigation
Asiakkaamme kertovat

Petri Makkonen

 

Toimitusjohtaja – Lomallo Oy

”Suomen Juristit Oy:n lakimies Mikko on hoitanut yhtiömme asiat alusta alkaen. Hänellä on todella laaja-
alainen osaaminen yritysjuridiikkaan ja yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Yhtiömme tarvitsee lisäksi luotettavan juristin, joka työskentelee yhtiömme arvojen mukaisesti. Voin suositella Mikko vilpittömästi, mikä tarvitsette superhyvää palvelua ja timanttista osaamista.”

Miia Halme

 

Aurea Kodit Oy

”Vuosien mittaan Suomen Juristien palvelu on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Arvostamme hyvää tavoitettavuutta ja olemmekin saaneet nopeaa ja kattavaa konsultointiapua kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyen. On helppo soittaa ja kysyä, aina saa vastauksen. Erityiskiitos Samuli ja Juho! Olemme myös suositelleet heidän palvelujaan omille asiakkaillemme.”

Harri Tiittanen

 

Toimitusjohtaja – Power-Deriva Oy

”Power-Deriva Oy on energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö. Suomen Juristit Oy ja Mikko Saari on hoitanut yhtiömme asioita yli 10 vuotta. Mikko on laatinut mm. yhtiöllemme sijoituspalvelua koskevan toimiluvan, ollut mukana yritysjärjestelyissä sekä konsultoinut meitä sopimusjuridiikkaan liittyvissä asioissa. Mikolla on vahva kaupallinen näkemys juridiikan lisäksi, minkä vuoksi arvostamme tätä kumppanuutta erittäin korkealle.”

Antti Vääräniemi

 

Toimitusjohtaja – Invera Oy

Juholta olemme saaneet asiantuntevaa apua ja neuvoa liittyen niin yrityksen sisäisiin sopimuksiin, riskien hallintaan, sekä asiakkaiden kanssa tehtäviin erilaisiin sopimuksiin. Aina yhtä asiantuntevasti ja luotettavasti. Juho on toiminut yhteistyössä kanssamme yrityksemme alkuajoista saakka. Suorittelen.”

Antti Riekki

 

Toimitusjohtaja – RAP Rakennus Oy

Samulin ja Suomen Juristit Oy:n henkilöstön kanssa on ollut miellyttävä asioida ja palvelu on ollut ammattitaitoista ja joutuisaa.”

Markus Pyrhönen

 

Perustaja – GTW Group Oy

Juhon kanssa toimiminen on ollut helppoa ja ammattimaista. Arvostan nopeaa reagointia ja asioiden saattamista loppuun asti. Olen myös suositellut muille yrittäjille Juhon palveluita.”

Jorma Paaso

 

Toimitusjohtaja – Rakennuspalvelu Jopera Oy

”Suomen Juristit Oy:ltä ja Samulilta saamamme palvelu on ollut hyvää, nopeaa ja joustavaa. On tärkeää, että kumppanimme ymmärtää bisnestämme, asioihin tartutaan ripeästi ja ammattimaisesti.”

Tuulia T.

 

Yksityinen asiakas

”Lakimieheni hoiti asiani asiantuntevasti vankalla ammattitaidolla. Hän auttoi ja tuki minua paljon kriisiytyneessä elämäntilanteessa. Yhteistyö hänen kanssaan oli sujuvaa, selkeää ja luotettavaa.”

Jari Vesanen

 

Hallituksen puheenjohtaja – Giggle Oy

Juho on ammattitaidolla ja ripeästi hoitanut mitä erilaisempia tilanteita. Asiointi on luontevaa ja hommat hoidetaan loppuun saakka. Voin suositella”

Jyrki Aittola

 

Toimitusjohtaja – Idea ja Tuotanto Wolt Oy

Mikko on meidän pitkäaikainen kumppani. Mikko sparraa juridisissa asioissa ja hoitaa yhtiömme sopimusasioita. Meille on tärkeää, että juristimme hoitaa tehtävät ajallaan ja on mielellään askeleen edellä. Olemme erittäin tyytyväisiä Mikon työskentelyyn ja hänen korkeaan laatustandardiin kaikissa asioissa.”

Aleksi Huhtala

 

Toimitusjohtaja – Arkkikaluste Oy

”Selkokielinen, ihmisläheinen ja ammattitaitoinen lakipalvelu, jossa inhimillisyys, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus ovat kaikessa keskusteluissa läsnä.”

Meiltä saat apua – varmasti!

Meillä on toimistot Helsingissä ja Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Kirkkokatu 21 B (3. krs)

90100 Oulu

020 7622 546

oulu@suomenjuristit.fi

Helsinki

Aleksanterinkatu 48

00100 Helsinki

020 7622 542

helsinki@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste