Open Site Navigation

Juhon kanssa toimiminen on ollut helppoa ja ammattimaista. Arvostan nopeaa reagointia ja asioiden saattamista loppuun asti. Olen myös suositellut muille yrittäjille Juhon palveluita.

 

Markus Pyrhönen

Perustaja, GTW Group Oy, perustaja

Juholta olemme saaneet asiantuntevaa apua ja neuvoa liittyen niin yrityksen sisäisiin sopimuksiin, riskienhallintaan, sekä asiakkaiden kanssa tehtäviin erilaisiin sopimuksiin. Aina yhtä asiantuntevasti ja luotettavasti. Juho on toiminut yhteistyössä kanssamme yrityksemme alkuajoista saakka. Suosittelen.

 

Antti Vääräniemi​

Toimitusjohtaja, Invera Oy

Juho on ammattitaidolla ja ripeästi hoitanut mitä erilaisempia tilanteita. Asiointi on luontevaa ja hommat hoidetaan loppuun saakka. Voin suositella.

Jari Vesanen

Hallituksen pj, Giggle Oy

Juho on valmistumisestaan saakka ollut toimistomme palveluksessa ja hän on kohta vuosikymmenen kestäneen lakimiehen uransa ajan hoitanut yritysten ja yksityishenkilöiden toimeksiantoja menestyksekkäästi. Suurin mielenkiinto kohdistuu rakentamiseen liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin sekä asunto- ja kiinteistökauppoihin, mutta viimeisten vuosien aikana Juho on kartuttanut vahvaa osaamista yritysjuridiikan alalta ja erityisesti erilaisista yritysjärjestelyihin liittyvistä kysymyksistä.

 

Juholla on vahva tekninen ymmärrys muun muassa rakennusalalta, joka luo hänelle loistavan pohjan toimeksiantojen hoitamiseen. Menestyksekkään lakimiehen Juhosta tekee hänen vahva näkemyksensä ja taitonsa esiintyä neuvottelutilanteissa ja oikeudenkäynneissä. Lisäksi vahva ymmärrys liike-elämästä tekee Juhosta hyvän kumppanin yritysasiakkaille niiden eri tilanteisiin.

 

Juho on erittäin sosiaalinen ja häneltä löytyy empaattinen lähestymistapa sekä halu syvällisesti ja analyyttisesti tutustua asiakkaaseen ja tämän juridisiin ongelmiin. Tästä johtuen, hänen erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointitaitonsa takaavat sen, että asiakas on aina ajan tasalla siitä, missä mennään.

Puh. 020 7622 441

juho.mikkonen@suomenjuristit.fi

Kirkkokatu 21 B (3.krs), 90100 Oulu

JUHO MIKKONEN

Lakimies, OTM

Lapin yliopisto

Juho hoitaa erittäin laaja-alaisesti yritysten ja yksityisten oikeudellisia asioita konsultoinneista ja neuvotteluista aina oikeudenkäynnissä tapahtuvaan riidanratkaisuun. Juhon selkeää erityisosaamista ovat asunto- ja kiinteistökauppariidat sekä rakentamiseen ja rakennusurakoihin liittyvät riidat ja konsultoinnit. Tämän lisäksi hän avustaa yrityksiä yhtiö- ja sopimusoikeudellisissa asioissa sekä erilaisissa yritysjärjestelyissä.

Juhon postauksia, artikkeleita ja ajatuksia

24.05.2021

Meiltä saat apua – varmasti!

Meillä on toimistot Helsingissä ja Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Kirkkokatu 21 B (3. krs)

90100 Oulu

020 7622 546

oulu@suomenjuristit.fi

Helsinki

Aleksanterinkatu 48

00100 Helsinki

020 7622 542

helsinki@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste