Open Site Navigation

Anne näkee nopeasti perheen ongelman ytimeen ja osaa aktiivisesti ehdottaa konkreettisia ja toimivia ratkaisuja perheen elämän tasapainottamiseksi. Anne osaa kannustaa asiakastaan pärjäämään käräjäoikeuden istunnossa. Istunnossa Anne pystyy nopeasti ehdottamaan toimivia sopimusratkaisuja. Anne hoitaa asiat aikataulussa ja hienotunteisesti.

Satu

yksityinen asiakas

Jouduin kesällä 2020 tilanteeseen, jossa tuli tarvetta huoltajuusasioihin erikoistuneelle lakimiehelle. Hyvä ystäväni suositteli ottamaan yhteyttä Anne Liakkaan. Anne on hoitanut koko prosessin huippu ammattitaidolla ja olen voinut alusta saakka luottaa hänen kykyynsä toimia edustajani. Ilman Annen asiantuntemusta ja ammattitaitoa en olisi selvinnyt vaike

Panu V.

yksityinen asiakas

Lakimieheni hoiti asiani asiantuntevasti vankalla ammattitaidolla. Hän auttoi ja tuki minua paljon kriisiytyneessä elämäntilanteessa. Yhteistyö hänen kanssaan oli sujuvaa, selkeää ja luotettavaa.

Tuulia T.

yksityinen asiakas

Noin viisi vuotta sitten minulla oli tilanne, jossa tarvitsin juristipalveluita läheisen, hyvän ystävän kuolemantapauksen johdosta. Kyseessä oli tähän asti elämäni suurimmasta tragediasta. Asiaani lähti hoitamaan Anne Liakka.

 

Annen iloinen, aurinkoinen olemus ja ennen kaikkea asiaosaaminen , neuvottelutaito on ja ovat jotain sellaista, mihin en ollut tottunut aikaisemmin. Hän huomioi joka tilanteessa asiakkaansa ja toimii täydellisessä yhteistyössä tämän kanssa. Luottamusta ei rakenneta sanoilla, mutta Annen kanssa luottamuksen syntyminen tapahtui ensi tapaamisenyhteydessä. Ja hän sai minut nauramaan, näkemään asiat uudessa valossa, uusilla silmillä. Myös jokaisen pienenkin nyanssin kohdalla.  Ei ihan perinteinen lakimies. Tarmo ja paneutuminen terrieriluokkaa. Tuloksellisesti ja päämäärätietoisesti. Näiden asioiden selvittely on jatkunut näihin päiviin saakka. Ja jatkuu edelleen. Suomen Juristit Oy on Annen tapauksessa onnistunut täydellisesti rekrytoinnissaan. Nykytermein - Jatkoon. Suosittelen. Lämpimästi..

Seppo H.

yksityinen asiakas

Anne hoiti asiat määrätietoisesti edeten ja ottamalla minun huoleni kantaakseen. Hänen toimiessa avustajana ei tarvitse huolehtia yllättävistäkään käänteistä asian tiimoilta, aina hetkessä mukana.

Sanna R.

yksityinen asiakas

Anne on erikoistunut perhe- ja perintöoikeuteen. Annen ehdotonta erityisosaamista ovat lapsen huoltajuusasiat sekä tapaamisoikeuteen ja elatukseen liittyvien toimeksiantojen hoitaminen. Lisäksi hänellä on vahva kokemus avioerojen ositusriidoista ja hän neuvoo asiakkaita päivittäin myös testamentteihin sekä avioehtoihin liittyvissä asioissa.

 

Annella on taito kohdata asiakkaansa ja löytää paras ratkaisu tilanteeseen. Hänen pitkät asiakassuhteensa ovat osoituksena siitä, että hänen ammattitaitoonsa luotetaan.

Puh. 020 7622 448

anne.liakka@suomenjuristit.fi

Aleksanterinkatu 48, 00100 Helsinki

ANNE LIAKKA

Lakimies, OTM

Turun yliopisto

Anne on työskennellyt jo pitkään perhe- ja perintöoikeudellisten asioiden parissa. Anne on erinomainen neuvottelija, joka asettaa omalle työlleen laatutason, johon päämies voi olla tyytyväinen. Tämän johdosta Anne nauttii päämiestensä aukotonta luottamusta.

Meiltä saat apua – varmasti!

Meillä on toimistot Helsingissä ja Oulussa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Kun tarvitset apua lakiasioissa, ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Oulu

Kirkkokatu 21 B (3. krs)

90100 Oulu

020 7622 546

020 7622 547 (faksi)

oulu@suomenjuristit.fi

Helsinki

Aleksanterinkatu 48

00100 Helsinki

020 7622 542

020 7622 543 (faksi)

helsinki@suomenjuristit.fi

Y-tunnus 2223217-9

Tietosuojaseloste