image

OMA YRITYSJURISTI

Oma yritysjuristi antaa yrityksellesi lainopilisen selkänojan. Tarjoamme asiakkaillemme osaavaa ja ammattitoista palvelua niin päivittäisissä lakiasoissa kuin haastavissa erityistilanteissakin.

Kuvaapa juridiikan tarpeitanne yksi sopimusasiakirja vuodessa, tai jatkuva lakiosaston käyttö, palvelumme räätälöidään tarpeidenne mukaiseksi. Voitte esimerkiksi ostaa juristin päiväksi kerran vuodessa, tai ostaa eri osa-alueiden osaajista muodostetun tiimin hoitamaan juridiikkaa sovittuun kuukausihintaan.

On tärkeää, että yrityksen johto voi keskittyä olennaiseen, sillä liiketoiminnan haasteet monipuolistuvat koko ajan. Ulkoistamalla juridiikan osaaviin käsiin, oma työskentelynne tehostuu ja nukutte yönne paremmin. Juridiikan hoito on ennen kaikkea vastuun ottamista. Kun otamme vastuun lakiasioiden hoitamisesta, asiat sujuvat suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Saatte nopeallakin aikataululla vastaukset mieltänne askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi irtisanomistilanteissa tai vaikkapa B2B -myyntineuvotteluissa.

Suomen Juristit Oy on moderni juridiikan edelläkävijä. Kanssamme asiat hoituvat tehokkaasti ja tavoitteellisesti. Paitsi että autamme mielellämme, olemme kuulleet meidän kanssa asioinnin olevan jopa mukavaa, tai ainakin niin mukavaa kuin juristin kanssa asiointi vaan voi olla.

Ota yhteyttä soittamalla tai jätä yhteydenottopyyntö, niin laadimme ehdotuksen lakiasioidenne hoidosta.